Kreu

Slide backgroundMirësevini në forumin Mesuesi.INFOForumi ku mund të ndani eksperiencat tuaja dhe të mësoni të rejat e fundit në fushën e arsimit
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Të dashur mësues!

Mirë se erdhët në faqen e mesuesi.info!
Qendra Alternativa ka krijuar këtë forum të specializuar “on line” të hapur për të gjithë mësuesit e arsimit parauniversitar në kuadrin e projekteve të arsimit të Fondacionit SOROS (Shoqëria e Hapur). Këtu do të gjeni të reja dhe njohuri mbi tematika të ndryshme që lidhen me organizimin dhe misionin e arsimit, rolin e shkollës, kurrikulat, problematikat e përditshme si dhe jeni të lutur të merrni pjesë dhe të kontribuoni në këto diskutime me përvojën e tyre. Specialistë të arsimit dhe të çështjeve kurrikulare do të ndjekin dhe do kontrollojnë cilësinë e diskutimeve në këtë forum dhe do të ofrojnë përgjigje për pyetjet që ngrihen.

Juve mund të  komunikoni dhe të ndani përvojën e tuaj dhe të ngrini problematikat tuaja në këtë faqe duke përdorur emrin dhe adresën tuaj të emailit. Keni mundësinë të krijoni tema të reja ose të kontribuoni me njohuritë tuaja në tema ekzistuese.

Të nderuar mësues, www.mesuesi.info është forumi Juaj. Shprehni lirshëm mendimet Tuaja në këtë platformë. Njohuritë dhe përvoja juaj jo vetëm që do të pasurojnë forumin www.mesuesi.info,  por do të ndikojnë në të ardhmen në përmirësimin e kushteve dhe të kurrikulave të mësimit.